2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

LAŠIŠA KOKOSO PADAŽE

 Porcija skaičiuoju vienam asmeniui.
Lašišos gabalėlis
Bulves 3
Pora pomidoru
Salotų lapai
Alfa alfa žoles
Rauginti agurkai
150g. kokoso pieno
Žuvies prieskoniai
Druska,pipirai
Pievagrybiai šeši
Puse svogūno
Alyvuogių sviestas
Folija žuvį kepti.
Puse kubelio natūralaus sultinio


 Išverdame nuskustas bulves,žuvį ištriname prieskoniais ir dedame ant folijos ir į orkaite ant 180 laipsnių kol apkeps.Keptuvėje pasikepiname pjaustyta svogūną su pievagrybiais svieste,tada sultinį dedame ir kai jis ištirpsta pilame kokoso pieną.Maišome kol sutirštėja.Išvirtas bulves ir iškepusia žuvį dedame i lėkštę ir puošiam salotomis ir padažu....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą