2011 m. balandžio 19 d., antradienis

KOLDŪNAI


Koldūnai tai pats mėgstamiausias mano ir mano šeimos patiekalas.Norėčiau pasidalinti su jumis 
šiuo gardumynu.

500gr. miltu
1 kiaušinis
500 ml.šilto vandens
stikline sojos faršo ir virinto vandens užplikyti faršui
svogūnas
morka
druska,pipirai
žaluminai
mėsos prieskoniai
aliejaus šaukštas
kočiolas 
stikline.

Užplikome faršą verdančių vandeniu,pagardiname prieskoniais.Svogūną su tarkuota morka pasikepiname aliejuje ir sudedame i faršą.Viska gerai išmaišome ir paliekame brinkti.
Darome koldūnų tešlą ; Miltus suberiame ant stalo,{pasiliekame kočiojimui miltų}.Įmušame kiaušini ir dedame druskos pagal skoni.Po truputi pilame šilta vandeni ir minkome kol nelips prie ranku.Kai tešla išminkome pasiberiame ant stalo miltų ir kočiojame plonai.Su stikline išspaudžiame apskritimus ir dedame šaukštelį atšalusio faršo.Perlenkime per puse užspaudžiame ir dar karta perlenkime per puse ir prispaudžiame su pirštu.Verdame pasūdytame vandenyje. SKANAUS:) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą