2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

JAUTIENA TROŠKINTA GRIETINELES PADAŽE

Čia labai daug pagaminta apytiksliai parašysiu kiek reikia produktu ant keturių žmonių.

   Jautienos guliašo 1 kg.
  10 bulvių
  2 morkas
 250 gr.grietinėles
  žalumynai
  svogūnas
  česnaku 4 galvutės arba pagal skoni
  sviesto
  pipirai,druska,sultinio pora kubeliu
  miltų pora šaukštų
   kokoso aliejaus mėsai kepti


Jautiena supjaustome juostelėm ir pakepiname kokoso aliejuje kol apskrus.Nusiskutam morkas ir bulves.
Paimame molini puodą,supjaustome bulves ir ant viršaus sudedame pakepusia mėsą kartu su joje keptu aliejumi.Atskirai pasikepiname svogūną, su tarkuotomis morkomis ir trintu česnakų.Sudedame i bulves su mėsą.Sultinį ištirpdome vandens 300 gr.ir supilame i puodą.Viska uždengiam ir troškiname  kol vandens lieka nedaug ir kai mėsą jau minkšta supilame miltų ir grietinėles mišinį gerai išmaišytą be gumulių ir paliekame troškinti dar porai minučių kol užvirs.Pabarstome žaluminais ir skanaus.
 
 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą