2011 m. birželio 18 d., šeštadienis

KIMŠTA DZIOVINTAIS VAISIAIS VIŠTA

Balzamas
Sojos padažas
Džiovintu vaisiu 250gr.
Pipirai
Druska
Česnakai pagal skoni aš dedu daug.
Žaluminai
Morkos
Svogūnas
Natūralus prieskoniai
Sezamų aliejaus

Vištą ištrinam balzamu ir sojos padažų iš vakaro.Pagardiname prieskoniais ištrinam česnakais.Vištos viršų apipjaustome kad geriau susigertu prieskoniai.
Kita dieną pasikepiname tarkuotas morkas su svogūnu ir džiovintais vaisiais sezamų aliejuje.Viska sukišame i vištos vidų. Ir šauname i orkaite ant 160 ir kai apkeps padidinti ugnį iki 180 kad apskrustu:) Puošiam žaluminais.  SKANAUS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą