2011 m. balandžio 17 d., sekmadienis

TORTAS ,,APELSINAS,,

Šis nuostabus ir gaivus tortukas mane sužavėjo.Tikrai labai lengvai ir greitai pagaminamas.

Sudėtis; 6 kiaušiniai,6 šaukštai cukraus, 6 šaukštai miltu.Apelsinu uogienes arba džemo.Apelsinu papuošimui,
Skaldytu riešutu,Cukraus pudros,2 kiaušinio baltymai.Sirupo arba sulčiu 100gr.Sviesto skardai tepti,ir skarda 20cm.

3 Kiaušinius ir 3šaukštus cukraus išplakti iki padidės ir taps puri mase. Atsargiai įmaišyti 3 šaukštus miltus.Supilti tešla i sviestu ištepta skardą.Kepti 180 laipsniu karštyje.Iš sekančiu 3 kiaušiniu ir cukraus ir miltu kepame taip pat ir antra biskvitą.Kai iškepti biskvitai atšąla,perpjauname juos per puse ir gauname 4 biskvitus.Juos sulaistome su sirupu ar sultimis ir tepame džemą.Sutepame visus biskvitus ir virsu paliekame nesutepta.Iš kiaušiniu baltymu ir
cukraus pudros išsiplakame glazūra ir pilame ant torto.kai glazūra sustingsta papuošiame pjaustytais plonais apelsinais ir riešutais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą