2011 m. balandžio 27 d., trečiadienis

ČESNAKINĖ AVINŽIRNIU SRIUBA


Labai mėgstu avinžirnius,Tai konservuotus tai virtus tad sugalvojau išsivirti sriubą.
6 Nuskustos nedideles bulves
3 Nuskustos morkos
2 Stiklines avinžirnis
1 Svogūnas
Krapai,petražoles,svogūnu laiškai.
6 Galvutes nuvalyto česnako
2 Kubeliai natūralaus daržovių sultinio
Druska,pipirai pagal skoni.
Sezamo aliejaus pora šaukšt.
Aštriu prieskoniu puse šaukštelio.

Užmerkiame avinžirnius porai valandų. Susipjaustome svogūną ir susitarkuojame morkas.Pasikepiname ant sezamo aliejaus.Avinžirnius praskalaujame ir sudedam pjaustytas bulves.Užstatome virti.Kai bulvės apverda sudedame kepintas morkas su svogūnais įmetame sultinio daržovių ir sutriname per smulkia tarka česnako galvutes.Įsidedame druskos pipiru ir aštrius prieskonius, pagal skoni ir paliekame virti kol išvirs bulves.Kai viskas išvirė sudedame supjaustytus žaluminus.SKANAUS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą